top of page
DSCF0196.jpg

Mijn verhaal

Mijn naam is Fleur en ik woon samen met mijn man en dochters in Den Haag. Ik ben afgestudeerd aan de Koninklijke Academie in Den Haag als interieur architect.

Na mijn afstuderen ben ik begonnen bij IKEA als Interior Designer. Maar na 11 jaar werd het tijd voor een nieuwe stap en heb ik in 2023 het besluit genomen om als zelfstandig interieur ontwerper aan de slag te gaan.  Mijn ervaring bij IKEA neem ik mee in mijn werkwijze en heeft mij gevormd als ontwerper. 

De naam Studio Hemelsleutel heeft voor mij een bijzondere betekenis. Het is een prachtige sedum plant en komt tot bloei richting het najaar. De herfst is mijn favoriete seizoen en ik mag dan altijd een jaartje ouder worden. Ook heeft de hemelsleutel een herinnering aan mijn oma die mij dierbaar was.

Samenwerken met andere ontwerpers is iets waar ik veel energie van krijg. Ik werk bijvoorbeeld veel samen met Design Studio Nu uit Delft en samen mag ik mooie projecten ontwikkelen en uitvoeren. Neem een kijkje op hun website voor veel inspirerende projecten. 

Wil je meer over mij als ontwerper en persoon te weten komen, neem dan een hier een kijkje.

Contact met Fleur

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is voor jouw interieur? Laten we dan contact zoeken!

Stuur een berichtje naar studiohemelsleutel@gmail.com of vul het contact formulier in en we maken snel een afspraak.

Je bericht is verzonden!

bottom of page