top of page
668D20CA-D68C-4ABC-8343-44A1E2DD1C63.JPG

Werkwijze

Zodra er een opdracht binnen komt  plan ik een intake gesprek in. Hierin bespreken we de wensen en knelpunten en denken we alvast na over passende ideeën.  Het is belangrijk dat het ontwerp zowel esthetisch is, maar dat het ook functioneert. Graag los ik jouw woonproblemen op, zodat jij fijn woont of werkt. 

Naar aanleiding van het gesprek maak ik een passende offerte: dit kan een vaste prijs zijn, of het kan een uurberekening zijn. Na het akkoord op de offerte maak ik een voorlopig ontwerp. Op- en aanmerkingen bespreken we en pas ik aan. Daarna is er een definitief ontwerp en kunnen we de vervolgstappen bespreken over de uitvoer van het ontwerp. Wij kunnen  meeplannen in de uitvoer of je zorgt zelf voor de stappen na het ontwerp, net wat gewenst is. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op!

Wat je kunt verwachten bij een...

Inrichtingsvoorstel

Zodra we een goed gesprek hebben gehad over de wensen ga ik aan de slag. Bij het inrichtingsvoorstel presenteer ik een 2D plattegrond waarin er verschillende opties uit getekend worden. Als er de wens is om dit in 3D te krijgen is dit mogelijk, hier zijn dan wel extra kosten aan verbonden.

Voor elk gebied in jouw woning kan ik apart meedenken, denkend aan een keukenadvies of een verbouwing van een badkamer. 

Samen kunnen we bepalen wat de wensen zijn en maken we een mooi opzet wat de stappen zullen zijn in het proces.

Nieuwbouw begeleiding

 

Zodra je zal starten met het plannen van jouw nieuwe woning komen er veel vragen op je af. Er is zoveel om over na te denken en er moeten veel keuzes gemaakt worden. Samen kijken we welke opties voor  jouw het beste zijn en wat er mogelijk is. Hierin zetten we alle data's op een rijtje, wanneer wat nodig is, en maak ik een mooi plan voor jullie nieuwe woning. Denk bijvoorbeeld aan een inrichtingsvoorstel en een elektra plan maar ook het wel of niet plaatsen van bepaalde wanden.

Materialen overzicht

 

Hierin kijk ik mee naar de juiste materialen voor je woning. Samen zoeken we uit wat er misschien hergebruikt of opgeknapt kan worden. In een 2D plan van de plattegrond geef ik aan welke materialen waar bedacht zijn. Als er een maatwerk meubel is bedacht bedenken we hier ook direct de materialisatie bij. Doormiddel van het aanvragen van stalen krijg je een duidelijk beeld van alle texturen en kleuren.

Meubel voorstel

 

In ons kennismaking gesprek wordt duidelijk welke kant jullie op willen wat betreft het meubilair. Hierin kunnen we kijken naar het budget, recycling van bestaand meubilair en welke stijl en smaak hieraan verbonden zijn. Naar aanleiding hiervan maak ik een voorstel met daarin aangegeven welke meubels waar terugkomen in een meubelvoorstel. 

Verlichtings plan

Goede verlichting geeft rust in een ruimte, daarom is het juiste armatuur zo belangrijk. De vorm, type lichtbron en functie van het armatuur zijn even belangrijk in een ontwerp als de layout en de meubels. In het verlichtingsvoorstel geef ik aan welk armatuur waar komt en welke kosten eraan verbonden zijn.

Elektra plan

Tijdens een verbouwing of een nieuwbouwhuis is er soms de mogelijkheid om de elektra zo aan te passen dat de elektra punten op de juiste plek kunnen worden gezet. Dit kun je maar een keer doen dus een goed 2D plan om dit te realiseren is heel waardevol voor een mooi interieur. De maten van de elektra punten geeft je een handvat om verder met de aannemer en elektricien het plan uit te voeren.

bottom of page